Højmesse i GK v/Christel - Sommerfest i Greve Sogn | Greve Sogn

Greve kirke, Michael Gjøes Vej 1, 2670 Greve
Christel Frederiksen

Sommerfest i Greve Landsby for hele familien

Greve Sogn arrangerer sommerfest søndag den 21. august. Der vil være aktiviteter for voksne og børn i alle aldre.

Der er hoppeborg, flødebollekastemaskine, alternativ minigolf, kassestablingskonkurrence og underholdning med tryllekunst m.m.

Det hele starter kl. 11 med friluftsgudstjeneste i stensætningen ved Greve Kirke. Vi håber på godt vejr. I tilfælde af regn vil gudstjenesten finde sted inde i kirken.

Efter gudstjenesten rykker alle over i Sognets Have, lige bag ved kirken, hvor der vil være opstillet store telte med god plads til de besøgende. Der vil være en festvogn med mad på pladsen, og alle vil kunne købe mad, øl og vand til meget rimelige priser. Senere vil der være gratis kaffe, te og hjemmelavet kage.

Læs evt. mere på kirkens hjemmeside www.grevesogn.dk, når vi nærmer os.