Koncert m/ Michala Petri og Lars Hannibal i Greve Kirke - UDSOLGT! | Greve Sogn

Koncert m/ Michala Petri og Lars Hannibal i Greve Kirke - UDSOLGT!

Onsdag d. 5. oktober 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Greve kirke, Michael Gjøes Vej 1, 2670 Greve

Jubilæumskoncert med

Michala Petri og Lars Hannibal

Onsdag 5. oktober 2022 kl. 19.30 i Greve kirke

Gratis adgang, men billetter skal bookes på forhånd, da der er et begrænset antal siddepladser i kirken.

Billetter bookes på vedlagte formular eller ved henvendelse på kordegnekontoret.

Varighed ca. 70 minutter.

Blokfløjtenisten Michala Petri og guitarist og lutspiller Lars Hannibal kan her i 2022 fejre 30 års jubilæum. Ved aftenens koncert vil Michala Petri guide publikum igennem et sprudlende program med særligt fokus på folkemusikkens inspiration for den klassiske musik. Nogle omdrejningspunkter vil være Griegs og Carl Nielsens brug af folketoner, Villa-Lobos` brug af den brasilianske choromusik og Corellis brug af den spanske La Folia. ”Michala Petri er et fænomen i dansk musikliv. Som blokfløjtevirtuos har hun i snart et halvt århundrede udforsket blokfløjtens natur”, siger P2-redaktør Esben Tange.

Vel mødt til en koncert i absolut topklasse!