KONCERTER

KONCERT med pianist Elias Holm

Onsdag 13. juni 2018 kl. 17 i Johanneskirken

Elias spiller værker af Scarlatti, Schubert og Beethoven på Johanneskirkens Bösendorferflygel.

KONCERT med den russiske pianist ALEXANDER VAULIN

Ungdomskoncert med FIVE GUYS in a church

Bösendorferflyglet med pianist ELIAS HOLM

VALENTINSKONCERT med Thomas Koppel og Cecilia Lindwall

Onsdag 14. februar 2018 kl. 19.30 i Johanneskirken

HÄNDEL - en musikalsk billedfortælling

Tirsdag 15. marts 2016 kl. 19.30 i Johanneskirken

Musikalsk billedfortælling ved Søren Voigt Juhl og Viola Chiekezi

Holder du af barokmusik og en god historie, så glæd dig til billedfortællingen om G. F. Händel.
Fra barndommen i Halle, ansættelsen i Hamborg og ved hoffet i Hannover, rejserne til Venedig, Firenze, Siena, Rom og Napoli og karrierens højdepunkt i London og i Dublin, hvor Messias blev opført første gang.

Vi spiller og giver eksempler på Händels kammermusik og orkestermusik, og inddrager publikum undervejs.

PÅSKEKONCERT med DOPPLERS!

Torsdag 17. marts 2016 kl. 19.30 i Johanneskirken

Den prisbelønnede gruppe med den innovative optræden besøger os igen.

Ved påskekoncerten synges bl.a. Morgenrødens Hind, et værk skrevet af Thomas Viggo Pedersen, der indeholder bibelske tekster omkring påskefortællingen.

inDuo - PERFORMANCEKONCERT

Torsdag 19. maj 2016 kl. 19.30 i Johanneskirken

Performancekoncert, hvor musik, bevægelser og et helt specielt nærvær smelter sammen til en helhed.
Duoen er en anderledes sammensætning af tværfløjte (Isabella Hübener) og sopran (Sofie Elkjær Jensen).

Duoen er blevet kendt for deres nye tilgang til klassisk musik, og de høster stor anerkendelse blandt koncertgængere og i pressen.

Der er gratis adgang.

NIGHTINGALE STRING QUARTET

Tirsdag 12. november 2015 kl. 19.30 i Johanneskirken

Ét af Danmarks mest markante og fremadstormende unge klassiske ensembler gæster Johanneskirken denne aften.

Udover at have vundet talrige priser og udmærkelser i ind- og udland, udgav kvartetten i 2012 den første af tre CDer med Rued Langgaards strygekvartetter.

Kvartetten er blevet tildelt DR P2s pris for 'Årets klassiske CD' 2013.

Gunvor Sihm og Josefine Dalsgaard, violiner, Marie Louise Broholt, bratsch og Louisa Schwab, cello.

Der er gratis adgang til koncerten

FORÅRSKONCERT med Holmens Vokalensemble

Tirsdag 16. april 2015 kl. 19.30 i Johanneskirken

Holmens Vokalensemble regnes for ét af Danmarks bedste kor.

Koret virker til daglig i Holmens kirke og Christiansborg Slotskirke, og har utallige gange optrådt i radio og tv samt for den danske regering og kongehus.

Koret ledes af Holmens Kirkes organist og kantor Jakob Lorentzen.

Ved koncerten synges musik af Bach, Rued Langgaard, Britten samt arrangementer af danske sange og salmer.

Festlig NYTÅRSKONCERT

Fredag 11. januar 2015 kl. 19.30 i Johanneskirken

Elever fra Det Kongelige Danske Operaakademi gentager sidste års succes.
Hør de kommende operastjerner synge og spille uddrag fra det klassiske operarepertoire.

Efter koncerten byder kirken på et glas

Jazz, vise- og folkemusik - NORDENS TONE

Onsdag den 31. oktober 2014 kl. 19.30 i Johanneskirken

er der koncert med Nordens Tone. Orkesteret præsenterer velkendte og mindre kendte nordiske viser og sange på en utraditionel måde med udgangspunkt i jazz, vise- og folkemusiktraditionen. I spidsen står den unge dansk/norske grammy-vindende sangerinde Julie Hjetland, som mestrer og synger på alle de 8 nordiske sprog. Hun akkompagneres af de tre erfarne jazzmusikere: Hans Mydtskov (sax), Torben Bjørnskov (bas), Pojken Flensborg (piano)

Klassisk guitarist MIKKEL ANDERSEN

Tirsdag den 2. oktober 2014 kl. 19.30 i Greve Kirke

Mikkel Andersen præsenterer sit program ”Guitarens poesi”. Titlen refererer til et digt af den spanske poet Garcia Lorca, og er sammensat af spansk og sydamerikansk musik, samt af Bachs lutsuite. En del af denne musik findes også på Mikkel Andersens debut-CD, som blev kåret som ”Ugens CD” på DR P2. Mikkel Andersen er uddannet i Danmark, samt på Royal College of Music i London, og har rejst som kammermusiker og solist i det meste af verden.

Klaverkoncert - TORSTEN JUUL-BORRE

Onsdag 5. september 2014 kl. 19.30 får vi igen besøg af en pianist.

Denne gang er det Torsten Juul-Borre, der til daglig bor i USA.

Han spiller et helt Chopin program.

Koncerten foregår i Johanneskirken.

JONATHAN SIAHAAN - stort klavertalent i Johanneskirken

Onsdag den 20. juni 2014 kl. 19.30 - Johanneskirken

Pianisten Jonathan Siahaan kommer og spiller sit debutprogram for os, bl.a Listzs h-mol sonate.

Sommeren 2019

MÅNEDENS SALME | August 2019

Salmen er skrevet af Carl Joakim Brandt 1817-1889. Han var bl.a. den første forstander for Grundtvigs højskole i Hillerød og senere afløste han Grundtvig som præst ved Vartov. Han var også en af initiativtagerne til udgivelsen af...Læs mere

BegivenhedDato

Studiekreds i Johanneskirken

29. aug 19:30
29. aug 19:30 -

Højmesse - 11.s.e.Trin i Greve Kirke ved Kjeld-Ole Munk

1. sep 09:00
1. sep 09:00 -

Høstgudstjeneste i Johanneskirken ved Chirstel Frederiksen

1. sep 11:00
1. sep 11:00 -

Vil du være medlem?

Det kan du nemt blive. Se her hvordan.

Bibelselskabet

med søgefunktion, informationer om Bibelen og dens historie, Søndagens Tekst samt redskaber til brug af Bibelen i hverdagen.