Konfirmation

Da du blev døbt, sagde dine forældre ja på dine vegne. Ved konfirmationen er det din egen tur til at sige ja til den kristne tro.
Ved konfirmationen bekræfter Gud det løfte, han gav, da du blev døbt. Nemlig løftet om altid at være der for dig. Også når du nu går fra at være barn til at være ung, for konfirmationen er det kirkelige ritual, der markerer overgangen fra barndom og ungdom.

Mange konfirmander er i tvivl, om de nu tror rigtigt eller nok til at blive konfirmeret. Men man kan ikke sætte tro på formler, så det handler ikke om at tro nok. Tro handler også om tvivl. Og så er det så heldigt, at det ikke kun er dig, der skal sige ja ved konfirmationen. Det er nemlig først og fremmest Gud, der bekræfter at være med dig. Så man kan sige, at du ved konfirmationen ikke siger noget om, hvor meget eller lidt, du tror. Men du siger ja til at blive velsignet og til at Gud er en del af dit liv. Du skal dog være døbt for at kunne blive konfirmeret, så hvis du ikke allerede er døbt, skal du døbes, før du kan blive konfirmeret.

 

 

 

Ny konfirmandsæson - Indskrivning

Du kan indskrive dit barn til konfirmation forår eller efterår 2024 her:

- Elever fra Holmeagerskolen: Tilmeld her

- Elever fra Hedelyskolen: Tilmeld her

- Elever fra Damagerskolen:  Tilmeld her

- Elever fra Hedelyklasserne: Tilmeld her

 


 

I begyndelsen af skoleåret uddeles informationsmateriale på skolen til de nye 7. klasser.

Tilmelding foregår derefter senest ifm. informationsaftenen for den enkelte skole. Tilmeldingen foregår elektronisk.
Der er særlige informationsaftener i slutningen af august (se datoer herunder).

Konfirmationsforberedelsen i Greve sogn er arrangeret således, at de tre præster varetager forberedelsen af hver sin skole. De, som går på skoler uden for sognet, kan blive optaget på ét af de eksisterende hold, sådan som det nu kan passe med konfirmandens skoleskema.

For konfirmander fra Hedelyskolen, der bor i Greve landsby, er der mulighed for konfirmation i Greve Kirke 2. lør. i maj, 11. maj. For alle 3 skoler gælder, at nærmere information om tilmelding sendes i løbet af sommeren.

 

DAMAGERSKOLEN

Konfirmanderne kan vælge Kr. Himmelfartsdag, torsdag den  9. maj 2024 

Tilmelding:
Se ovenstående link

Præst: Anne Mia Lykner
41 56 71 32

 

HEDELYSKOLEN

Konfirmanderne kan vælge enten sidste lørdag i april, den 27. april 2024 eller første lørdag i september, den 7. september 2024.

Informationsaften kl. 17
Onsdag 6. september 2023

Præst:  Christel Frederiksen
43 69 93 13

 

HOLMEAGERSKOLEN

Konfirmanderne kan vælge enten første lørdag i maj,   4. maj 2024 eller 4. lørdag i august, den 24. august 2024.

Informationsaften kl. 17
Tirsdag den 29. august 2023

Præst:  Kjeld-Ole Munk
43 90 23 86